Käyttökohteet

- Jokien ja vesistöjen pinta
- Kaivot
- Välpät - pintaero
- Keräilyaltaat
- Jätevesipumppaamot
- Vesitornit
- Padot
- Altaan pinta
- Kemikaalien varastosäiliöt ja kontit

Ultraäänipintalähetin | MINIWAVE

HAWK Measurement Systems on australialainen pinnanvalvontalaitteiden valmistukseen erikoistunut yritys, joka on valmistanyt yli 25 vuoden ajan kattavaa valikoimaa teknisesti pitkälle kehitettyjä pintakytkimiä, tukosvahteja ja pintalähettimiä sekä nestemäisille että kiinteille aineille. Suomessa Hawk-pinnanvalvontasovelluksia on toteutettu vuodesta 1989 lähtien tuhansissa haastavissa mittauskohteissa.

HAWKin uusi kosketukseton MiniWave -pintalähetin on kustannustehokas 2-johdinpintalähetin. Sen pääkäyttöalue on nestepintojen kosketukseton pinnankorkeuden mittaus maks. 12 m:n mittausetäisyyksille. Laitteessa hyödynnetään Hawkin teollisuuskohteisiin kehittämää automaattista kaiun tunnistus- ja säätöteknologiaa, jonka avulla laite optimoi intuitiivisesti toimintansa mittausetäisyyden, mitattavan pinnan laadun, mittausolosuhteiden sekä säiliön täyttö- ja tyhjennysnopeuden mukaan.

Laitteen prosessiliitäntänä on joko 2″ ulkokierre tai laippaliitäntä DN50 tai suurempi valinnan mukaan. Anturin materiaalina on kemiallisesti erittäin kestävä PVDF-muovi. Se soveltuu laajalle käyttöalueelle erilaisissa teollisuusprosesseissa sekä vesi- ja jätevesilaitoksissa. Laite on vaivaton asentaa. Käyttöönotto on tehty helpoksi paikallisnäytön ja näppäimistön avulla; käyttäjän tarvitsee asetella vain arvot täydelle ja tyhjälle säiliölle.
MINIWAVE-pintalähetin on koteloitu vahvaan epoksipinnoitettuun alumiinivalukoteloon, jossa on läpinäkyvä kansi mittausarvon ja diagnostiikan lukemista varten. Peruslaitteessa on 4-20 mA -ulostulo ja HART-kommunikaatioliittymä.

OMINAISUUDET

– 2-johdin 4-20 mA, Hart
– maks. mittausmatka 12 m
– kosketukseton mittaus
– edullinen mittapistehinta
– automaattinen vesihöyryn ja kondenssin kompensointi
– kotelointiluokka IP67, NEVA 4x
– mittaustilanteeseen mukautuva herkkyyden säätö
– linearosointi tilavuudeksi

LINKIT

Suomenkielinen esite: MiniWave-pintalähetin (pdf)
Englanninkielinen esite: MiniWave Data Sheet (pdf)
SULTAN yleisinfo (pdf)

 

DOKUMENTAATIO

Engl.kielinen Asennus- ja käyttöohje (pdf)

LAITE- JA SOVELLUSKUVAT

 

MiniWave-pintalähetinMiniWave